Open source applicant tracking system

Het Applicant Tracking Systeem (CRM voor recruitment) - dat we separaat op de markt brengen onder de merknaam Recruity - maakt het mogelijk grote aantallen sollicitaties op persoonlijke wijze af te handelen.

Met een paar handelingen kun je bijvoorbeeld honderden sollicitanten een persoonlijke bevestiging mailen. En op de hoogte houden van het verloop van de procedure. Netwerken van interessante kandidaten kunnen zo snel groeien en effectief worden onderhouden.

Recruity onderhoudt volautomatisch een persoonlijk dossier van alle sollicitanten. Het is volledig toegespitst op makkelijke bediening en het vasthouden van kennis. Via de opbouw van persoonlijke dossiers gaat kennis over sollicitanten niet verloren nadat een recruiter weggaat bij jouw organisatie. Alle contacten met en informatie over individuele sollicitanten is immers opgeslagen in het systeem en toegankelijk voor collega-recruiters en lijnmanagers.

Uiteraard helpen we onze klanten bij het gebruik en de optimalisatie van Recruity. We richten het volledig in, zodat jij je volledig kunt concentreren op de werving en de candidate experience. En zorgen natuurlijk voor een adequate ondersteuning via onze helpdesk.

Heb je al een ATS? Geen probleem, het candidate experience-model is onafhankelijk van de onderliggende software. We helpen je het bestaande systeem effectiever in te zetten, zodat ook jouw organisatie de voordelen van het model optimaal kan benutten.