Over ons

Candidate Experience Marketing® is een initiatief van de Search & Co Groep, sinds 2000 actief in de commerciële arbeidsbemiddeling en recruitment marketing. De methodologie is in-huis ontwikkeld op basis van onze ervaring in het vak.

De groep heeft een aantal eigen bureaus voor werving, selectie en detachering - in content, communicatie, marketing, creatie & design, human resources management en management support.

En de groep is actief in Recruitment Process Outsourcing, beschikt over een eigen open source applicant tracking systeem en exploiteert een groot aantal job portals en sites met vaknieuws.

Het management bestaat uit drie zwaargewichten in recruitment, met ieder 20 jaar ervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling.

Michael op Linkedin Michael Boud is oprichter van de Search & Co Group en grondlegger van het candidate experience-model dat hij sinds 2013 heeft ontwikkeld en in de praktijk brengt. Hij is senior partner, verantwoordelijk voor marketing, strategie en commercie.

Maaike op Linkedin Maaike Willems is oprichter van het gerenommeerde hrm-bureau pzSearch en ambassadeur van de candidate experience marketing. Zij werkt al sinds de jaren '90 in de commerciële arbeidsbemiddeling, vooral in senior management functies. Maaike is als senior partner verantwoordelijk voor client services, consultancy en client support.

Maurice op Linkedin Maurice van Uden is ook oprichter van Search & Co Groep en verantwoordelijk voor de informatie-technische implementatie van het candidate experience-model. Hij is senior partner en verantwoordelijk voor ict en finance.

Het team van de Search & Co Groep met van links naar rechts Michael Boud, Marcel Geurtsen, Maaike Willems en Maurice van Uden.

team