Referral recruitment

Werken je medewerkers met plezier, dan delen ze dat ook met anderen! Met de Firstbird app kan je via je eigen werknemers zeker de helft van je toekomstige collega's werven.

Bedrijven geven vaak een geldbeloning voor of na de proeftijd van een aangedragen nieuwe collega. Zij vergeten dat vele andere medewerkers ook een belangrijke wervingsbijdrage hebben geleverd. Als medewerkers via deze app berichten of vacatures delen in hun persoonlijke netwerk, beloon je ze juist voor elke wervingsbijdrage. Ze sparen punten voor zichzelf in de webshop, of voor een leuk uitje met het team. Met de Firstbird app worden je medewerkers interne ambassadeurs van jouw bedrijf.

Is jouw organisatie er klaar voor?
We onderzoeken altijd eerst onder de medewerkers of jouw organisatie er daadwerkelijk klaar voor is om een 'belonen voor meedoen' referral programma in te zetten. Wij komen vervolgens met een advies hoe een goed referral programma ingezet kan worden zodat er op termijn minimaal 50% van alle nieuwe medewerkers via referrals komen.

Referral recruitment workshop
Wij bieden ook workshops aan om de organisatie mee te nemen in de wereld van referrals en hoe zij referrals nog beter kunnen inzetten om toekomstige medewerkers te werven.

Wij zijn exclusieve partner van Firstbird in Nederland en België.

Interesse?
Wil je ook 50% van je toekomstige collega's werven via referrals? Neem dan contact op met Michael Boud via 020 521 8700 of michael@candidateexperiencemarketing.nl.